Liga 1

Încurcate sunt căile fotbalului! Dinamo l-a refuzat în vară din cauza vârstei, dar jucătorul s-a răzbunat cu vârf și îndesat

FOTO: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 14 februarie 2017

Dinamo a suferit aseară cea de-a treia înfrângere consecutivă în Liga 1, fiind învinsă de Concordia Chiajna, scor 1-2.

"Câinii" au fost îngenunchiați în prima repriză de Raul Costin, fotbalist care s-a pregătit în vară cu Dinamo, dar care a fost refuzat de Ioan Andone și de conducerea echipei. 

Jucătorul de 32 ani a fost foarte aproape să semneze cu Dinamo în vara lui 2016, acesta efectuând chiar două antrenamente cu alb-roșii și evoluând într-un meci amical cu Unirea Tărlungeni.

În cele din urmă, transferul său în "Ștefan cel Mare" a picat, conducerea "câinilor" considerând că ex-rapidistul are o vârstă prea înaintată pentru proiectul care se desfășoară la Dinamo!

De altfel, Marian Cristescu, jucător care a evoluat pentru Dinamo în sezonul 2014-2015, a marcat golul decisiv al Concordiei în minutul 80.

Pe lângă Raul Costin, nu mai puțin de șase jucători trecuți prin curtea lui Dinamo au evoluat aseară pentru ilfoveni: Bălgrădean, Bărboianu, Dobrosavlevici, Melinte, Marian Cristescu și Feussi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.