Liga 1

EXCLUSIV Suporterii Stelei sar la gâtul societății care a cerut promovarea lui Talpan: "E hilar să faci așa ceva" + Cum arată petiția de la mitingul din 25 februarie

Articol de Alin Grigore  —  marţi, 14 februarie 2017

Organizatorii mitingului suporterilor Stelei, care urmează să aibă loc pe 25 februarie în 34 de județe ale țării, au reacționat după ce Societatea Civilă i-a scris ministrului Apărării, cerând promovarea lui Florin Talpan.

Cătălin Biriș, cel care se ocupă de demersurile mitingului din țară, își prezintă poziția față de scrisoarea trimisă către ministrul Apărării, Gabriel-Beniamin Leș, semnată de Miodrag Belodedici, Jan Pavel și grupul de suporteri Old Boys 1947.

"Personal mi se pare o chestie hilară să prezinți o adresă către ministru semnată de persoane care s-ar putea deduce a fi reprezentanți ai societății civile. E vorba de Federația Societatea Civilă Românească și încă două organizații de suporteri. Practic sunt o mână de prieteni cei care au semnat această adresă", a declarat Biriș pentru GSP.ro.

cum arată petiția din 25 februarie

Cătălin Biriș a pus la dispoziția GSP.ro petiția care va fi semnată de oamenii din stradă în ziua de 25 februarie și va ajunge la prim-ministrul României, ministrul Apărării și ministrul Justiției.

"Nu am vrut să prezint petiția până la momentul mitingului, dar în condițiile date am decis cu toți organizatorii s-o prezentăm pentru a cunoaște ministrul Apărării poziția adevăratei societăți a steliștilor din țară.

Petiția noastră a fost întocmită ca urmare a îmbrățișării acelorași idealuri de oameni care se ocupă de organizarea mitingului din 34 de județe, oameni care nu s-au cunoscut niciodată, oameni uniți de o cauză dreaptă.

Am dat drumul mai devreme acestei petiții pentru a evita stări de confuzie în rândul populației în ceea ce privește societatea de care aparțin suporterii Stelei și nu numai. Ministrul Apărării va descoperi numărul semnatarilor petiției ulterior recepționării ei", a adăugat Cătălin Biriș.


Click pe imagine pentru a o vedea la dimensiune mai mare

 
Click pe imagine pentru a o vedea la dimensiune mai mare

 
Click pe imagine pentru a o vedea la dimensiune mai mare

 
Click pe imagine pentru a o vedea la dimensiune mai mare

 

Save

Save

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.