Liga 1

EXCLUSIV O glorie a lui Dinamo se ia de Negoiță: "Ce să facă Andone? Se aduc jucători care nu fac față. Trebuia păstrat Rednic"

Articol de Vlad Nedelea  —  marţi, 14 februarie 2017

Ion Pârcălab, fost atacant la Dinamo, a analizat pentru GSP.RO situația actuală de la echipa alb-roșie și îl apără de Andone, criticându-l pe Negoiță.

- Cum vedeți situția de la Dinamo?

- După ultimul rezultat, este în pericol play-out-ul. S-au făcut investiții foarte slabe și foarte puține. Jucătorii care au fost aduși nu au valoare de Dinamo.

- I se cere demisia lui Andone? Ar trebui demis?

- Am văzut că s-a făcut o ședință de urgență. Dar nu știu dacă Andone are așa o mare vină. Pe oricine ai aduce, cu lotul actual, nu poți face performanță. E greu să faci față. Ei sunt jucători de fotbal, dar nu sunt de Dinamo. Dinamo vrea locul 1. Noi în fiecare an ne propuneam câștigarea campionatului și a Cupei.

- Relația dintre Mutu și Andone este tensionată. Vi se pare normal?

- Ar fi o prostie să se certe. De ce s-ar certa? Nu ar avea rost. Ei amândoi sunt dinamoviști. Și fiecare are treaba lui la club. Eu zic că Andone nu este atât de vinovat pe cât se crede.  Nu are cu cine să joace. Nu au fost aduși jucătorii pe care i-a vrut el. Nu sunt bani pentru jucători. Dacă la un club ca Dinamo nu se investește masiv, nu ai cum să aduci jucători. Vin doar jucători fără contract, de la echipe care dipar. Ei vin la Dinamo, dar nu sunt de Dinamo. Fotbaliștii aduși, nu fac față. Eu nu vreau să îl apăr pe Andone.

- Ce ar trebui să facă cei de la Dinamo?

- În situația în care e echipa, nu au ce transferuri să mai facă și nici când. Ăsta e lotul. Să strângă rândurile. Trebuie să se unească mai mult și să vorbească mai mult. Andone, Negoiță și Mutu ar trebui să facă în așa fel încât să scoată echipa din play-off. Măcar să joace acolo, chiar dacă nu-l câștigă. Măcar să fie în primele 6, că altfel ne facem de râs. Suporterii sunt nemulțumiți pentru că nu sunt rezultate.

- S-a greșit când s-a renunțat la Rednic?

- Sigur, sigur. Acolo s-a greșit. Rednic era foarte bun pentru Dinamo. Era mai apropiat de jucători și a avut rezultate bune. A fost lăsat prea repede să plece. Nu s-au înțeles pentru o sumă mică, derizorie. Nu îmi dau seama de ce nu l-au oprit. El a făcut treabă la Dinamo.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.