Liga 1

OFICIAL: De azi, Steaua NU MAI EXISTĂ! » Gigi Becali: "Gata, am schimbat numele echipei. Am notificat LPF și FRF"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 15 februarie 2017

Începând de astăzi, Steaua nu mai există ca denumire în actele clubului. Finanțatorul George Becali a declarat că a înregistrat oficial la Registrul Comerțului numele FCSB.   

FCSB nu este un acronim și nu reprezintă o prescurtare de la o altă denumire.

 

Citește și: 

"Eu am schimbat numele la Registrul Comerţului. Am schimbat în FCSB. Am anunţat Federaţia şi Liga. Nu aştept până în vară, nu stau să mă cert cu ei. Lumea ştie care e Steaua. De aia nu mai dă Alibec goluri, că nu se mai cheamă Steaua şi se cheamă FCSB. Haide domne, ce naiba?!

Lucrurile fireşti nu le poate schimba nimeni: nici un miliard de judecători. Sunt lucruri spirituale, pe care le-a lăsat Dumnezeu. Eu sunt continuatorul Stelei, asta e Steaua. Se pot da peste cap 7 miliarde de judecători, şi Lăcătuş, şi Papa de la Roma, şi forţele NATO. Nu au cum să schimbe firea, aşa e lăsat de la Dumnezeu. 

Nu mai stau să mă cert, am schimbat peste tot: FCSB. Cine vrea, să îi spună Steaua, dar numele e FCSB. Asta e licenţa. Nu stau toată ziua în stres cu Armata, eu vreau să îmi simplific viaţa mea. Vreţi să schimb? Bine, mă, schimb!", a spus Gigi Becali, la TV Digi Sport.

CONTEXT: SC FC Steaua București SA, echipa finanţată de George Becali, a pierdut, miercuri, pe 21 decembrie 2016, litigiul la Curtea de Apel cu Clubul Sportiv al Armatei şi nu mai avea dreptul să folosească numele Steaua Bucureşti.

Mai exista o cale de atac, la Curtea Supremă, dar acolo s-ar fi judecat doar eventuale vicii de procedură în luarea deciziei de la Curtea de Apel și nu fondul litigiului cu MApN. 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.