Liga 1

Pițurcă dă de pământ cu Adrian Mutu după ce Andone a fost îndepărtat de la echipă: "De când a venit el la echipă nu a făcut niciun bine clubului"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 15 februarie 2017

Adrian Mutu este văzut drept unul dintre principalii vinovați pentru situația în care a ajuns Dinamo la ora actuală. Victor Pițurcă vede drept o greșeală faptul că a fost schimbat Ioan Andone. 

"Sunt surprins că un antrenor cu experiența lui Andone este schimbat în acest moment, dar este problema celor care conduc echipa. Cert este că tot ce s-a întâmplat de când a venit Mutu nu a făcut deloc bine clubului, echipei. Iată unde a ajuns Dinamo.

A fost o strategie greșită de marketing, s-au vândut jucătorii când nu se impunea acest lucru. Dinamo este un club mare și are capacitatea de a-și reveni, chiar dacă în aceste condiții e foarte greu să prindă play-off-ul.

Dacă va veni Contra, nu va fi simplu pentru el să preia echipa acum. Îl cunosc foarte bine, mi-a fost elev atâția ani la echipele naționale, are deja o experiență în fotbalul românesc. Este un antrenor bun, să vedem cum se va descurca.

Este o experiență foarte periculoasă, dar eu cred că poate să facă treabă bună la Dinamo. Însă, îmi pare rău de Andone, e prietenul meu și pleacă pe ușa din dos. Nu merita acest lucru" , a declarat Victor Pițurcă pentru Dolce Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.