Liga 1

Marica, atac direct la adresa conducerii lui Dinamo » Dezvăluiri în premieră: condițiile despărțirii

FOTO: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 15 February 2017

Ciprian Marica se ia și el de șefii lui Dinamo după ce aceștia au renunțat la serviciile lui Ioan Andone. Mai mult, acesta dă detalii și despre condițiile în care s-au despărțit cele două părți. 

"Nu sunt ambasadorul și nici avocatul lui Ioan Andone, dar la Dinamo au fost aduși jucători foarte târziu. În plus, s-au despărțit extrem de ușor de cel mai bun fotbalist al lor din prima parte a sezonului, Vali Lazăr.

Fotbalist care a fost la Dinamo și pe vremea lui Mircea Rednic, dar nu prindea echipa și pe care Andone l-a adus la un nivel superior.

Ăsta este meritul lui! A crescut jucători, a promovat tineri... Eu, personal, dacă eram la Dinamo, nu l-aș fi dat niciodată pe Lazăr pe 200.000 de euro împrumut în Qatar.

Eu nu mai înțeleg nimic. Au renunțat la mulți jucători, dar tot spun că vor performanță. Se vrea preformanță la Dinamo sau vor să facă bani?”, a zis Marica la TV Digi Sport.

...despre discuția pe care a avut-o cu Andone: "Am avut o discuție azi cu Ioan Andone, așa că pot să vă spun ceva. Andone nu a cerut nu știu ce sume, clauze sau altceva, cum s-a insinuat. El a vrut să ia doar ce i se cuvine până în momentul de față. În rest, despărțirea a fost amiabilă.

Plus că, la cum îl cunosc eu, nea Ando nu stătea în banii ăstia. Era o chestiune de demintate și de onoare la mijloc iar cei care-l cunosc știu că nu aveau cum să-l schimbe niște bani”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.