Liga 1

"Câinii", avertizaţi » Portretul de antrenor al lui Contra: comparat cu "Cholo" Simeone şi Şumudică » "Pune pe oricine cu botul pe labe"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 16 February 2017

Portretul de antrenor al lui Contra, noul şef al "haitei", îl înfăţişează pe tehnicianul de 41 de ani drept un Simeone autohton: dintr-o bucată, impulsiv, bun tactician, sociabil şi fără compromisuri.

Cosmin Contra începe de astăzi munca la Dinamo. Are misiunea imediată de a duce echipa în play-off, apoi să câștige Cupa României și Cupa Ligii și să trimită echipa în Europa la finele sezonului.

Antrenorul de 41 de ani a ajuns ieri după-amiază la București, sosind de urgenţă din Spania, după care a avut o întrevedere cu Negoiţă și cu Mutu pentru a semna cu roș-albii un contract valabil până în 2018.

Ieri după-amiază, preventiv, și-a trimis secundul, pe Ionel Gane, să-i antreneze pe roș-albi. Luni e primul test oficial, cu FC Botoșani, una dintre contracandidatele la play-off. Gazeta Sporturilor vă prezintă în numărul de astăzi portretul tehnicianului Contra.

"Guriţă" este comparat cu tehnicianul lui Atletico Madrid, Diego Simeone, iar cei care au lucrat cu el spun că se aseamănă şi cu Marius Şumudică.

Citeşte astăzi în Gazeta Sporturilor cum este prezentat Cosmin Contra de cei care-l cunosc şi care au colaborat cu el. Poţi răsfoi ziarul şi în varianta sa digitală, aici!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.