Liga 1

Mulţescu se teme de Steaua înaintea meciului direct: "O fiară rănită e mult mai puternică" » Ce aşteptări are de la meciul care o poate califica pe CSU în play-off

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 16 February 2017

Gheorghe Mulţescu, antrenorul lui CSU Craiova, a prefaţat partida pe care echipa sa o va disputa sâmbătă în faţa Stelei.

"Steaua are jucători valoroşi, jucători care pot decide rezultatul. Chiar dacă nu au câştigat ultimele două meciuri, au avut situaţii în care puteau să o facă. Steaua e o echipă bună, cu multe alternative. N-au excelat unele piese în angrenaj, dar în orice moment poate să dezvolte un joc solid şi să decidă jocul.

O fiară rănită e mult mai puternică. Trebuie să ne concentrăm la maximum, să plecăm de la ideea că e ultimul meci al carierei noastre de fotbalişti, aşa trebuie să fim de concentraţi. Decât înfrângerea, e bun şi egalul. Orice punct câştigat este foarte bun", a declarat Mulţescu, conform TV Digi Sport.

"Un meci important pentru toată suflarea fotbalistică din Oltenia, pentru noi, pentru a ne linişti în ce priveşte calificarea matematică în play-off şi în acest fel să abordăm mai relaxaţi celelalte două meciuri.

Pregătim jocul cu responsabilitate, cu dorinţa de a face un joc consistent, solid" Gheorghe Mulţescu

  • CSU Craiova - Steaua se joacă sâmbătă, de la ora 20:00, în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport şi Look TV şi liveTEXT pe GSP.RO.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.