Liga 1

OFICIAL Contra a semnat și a făcut primele declarații » Contract ciudat: nu e sigur că va rămâne și în sezonul următor!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 16 februarie 2017

Cosmin Contra și Ionuț Negoiță au ajuns la un acord pentru ca "Guriță" să devină noul antrenor al lui Dinamo, iar tehnicianul a semnat un contract până la vară, cu opțiune de prelungire pe două sezoane. 

"Am ajuns la un numitor comun și am semnat până pe 30 iunie. După aceea vom vedea ce va fi. Nu este ușor. Sper să fac treabă bună, așa cum am făcut la Timișoara și la Petrolul.

Nu aș fi acceptat dacă nu credeam că pot face treabă. Eu am încredere în mine și în echipă. Cred că jucătorii pot răspunde în cele 3-4 luni la ceea le cer și sper ca împreună să avem rezultate. Am vorbit cu jucătorii și le-am spus că suntem Dinamo și trebuie să ne comportăm ca atare. Le-am transmis un mesaj pozitiv și vreau să le dau încredere. Sunt jucători buni, dar trebuie să facă mai multe sacrificii și trebuie să fie mai agreisivi în unele momente. Sper să pot să le insuflu asta.

Cel mai important meci este cel de luni, cu FC Botoșani. Este o finală. Sper ca Dinamo să aibă din nou o serie bună de rezultate și să câștigăm următoarele 3 meciuri", a spus Contra la TV DolceSport.

Următorul meci al lui Dinamo este luni, de la ora 20:30, cu FC Botoșani, pe teren propriu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.