Campionate

Ghinion teribil pentru un internațional italian » A suferit o ruptură de ligamente în octombrie, iar acum a recidivat!

foto: Guliver/GettyImages

Articol de George Titus Albulescu  —  joi, 16 februarie 2017

Mijlocașul italian Alessandro Florenzi a suferit din nou o accidentare gravă la ligamentele piciorului drept, la unul dintre antrenamentele Romei, după ce abia revenise după o leziune identică suferită în octombrie. 

Jucătorul italian a avut un sezon 2016/2017 cumplit, iar acum doctorii l-au anunțat că este posibil ca el să lipsească încă 6-7 luni de pe terenul de fotbal. Renumitul expert Pier Paolo Maldini a admis că diagnosticul de ruptură a fost pus după o primă radiografie, însă fotbalistul, în vârstă de 25 de ani, va efectua o artroscopie, care va arăta gravitatea plăgii.

Florenzi abia revenise la antrenamentele Romei, dar ghinonul s-a ținut scai de el. Inițial, el s-a accidentat grav în minutul 85 al partidei desfășurate pe 26 octombrie 2016, pe stadionul ”Mapei”, când echipa lui Luciano Spalletti a câștigat cu 3-1 în fața lui Sassuolo (foto).

Fundașul dreapta al naționalei Italiei a avut o evoluție foarte bună la Campionatul European 2016, unde echipa condusă de Antonio Conte a ajuns până în sferturile de finală ale competiției, unde a pierdut la penalty-uri în fața Germaniei.

Fotbalistul, cotat de transfermarkt la 22 de milioane de euro, este jucătorul Romei din anul 2011, însă în primul sezon a fost împrumutat la Crotone. Din 2012 și până în prezent, el a îmbrăcat tricoul ”giallorossilor” de 150 de ori în Serie A, înscriind 21 de goluri.

sursa: calciomercato.com

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.