Liga 1

Hagi se implică în războiul lui Gigi Becali cu MApN: "Inimile fanilor sunt «varză»" » Cum crede că s-ar putea împăca

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 17 februarie 2017

Gică Hagi a comentat războiul dintre Gigi Becali și MApN și crede că singurul care are de suferit sunt suporterii Stelei. "Regele" știe și cum s-ar putea redresa această situație. 

"Steaua rămâne Steaua. Echipa asta trebuie să meargă în continuare. Brandul Steaua cu Gigi Becali a fost la cel mai înalt nivel, a întreținut acest brand. A adăugat multe trofee și performanțe.

Eu i-aș cere să facă parteneriat cu Armata și să dea un procent din sponsorizări și din vânzarea de bilete. Din transferuri nu, pentru că el aici investește banii lui. Nu poate să spună nimeni că nu au fost niște acorduri între cele două părți.

A funcționat atâția ani în Europa, e clar că a fost corect. Brandul Steaua suferă din cauza acestui scandal. Și Dinamo e distrusă acum. Pentru tot felul de orgolii. Trebuie să existe o cale de mijloc.

Becali a muncit mult în perioada asta. Toți zic cât a scos, dar cât a băgat? El a dat 1,8 milioane pe Tătărușanu și a plecat gratis. Inimile suporterilor Stelei sunt «varză» acum", a zis Gică Hagi la TV DigiSport. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.