Europa League

VIDEO Golul serii în Europa League » Șut de la 25 de metri în vinclu!

foto: reuters

Articol de Tibi Demeter  —  Friday, 17 February 2017

Federico Bernadeschi, atacant la Fiorentina, a marcat golul serii în Europa League în victoria cu 1-0 a formaţiei din Italia pe terenul Borussiei Monchengladbach, în prima manşă a şaisprezecimilor de finală din Europa League.

Bernadeschi a marcat în minutul 44 al partidei printr-o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri trimisă în vinclul porţii lui Sommer.

VIDEO cu golul

Formaţia pregătită de Dieter Hecking avea o serie de patru victorii consecutive până la duelul cu Fiorentina.

Thorgan Hazard a fost primul care a pus în pericol poarta lui Tătăruşanu, însă portarul român a respins şutul belgianului.

Gazdele au continuat să atace poarta goalkeeper-ului român, dar Hermann şi Lars Stindl nu au reuşit să îl învingă pe Tătăruşanu.

Unicul gol al disputei a fost marcat de către Bernadeschi, golgheterul Fiorentinei a înscris dintr-o lovitură liberă superbă în finalul primei reprize şi a stabilit scorul final al primei manşe.

Deşi Hecking i-a trimis pe Hahn, Drmic şi Korb, Monchengladbach nu a reuşit să-şi creeze ocazii notabile până la finalul partidei.

Formaţia din prima ligă germană are şansa de a întoarce soarta "dublei" în meciul retur programat pe 23 februarie pe Artemio Franchi din Firenze.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.