Liga 1

VIDEO » CFR Cluj o învinge pe ASA, 2-0, și diminuează șansele lui Dinamo la play-off

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 17 februarie 2017

CFR Cluj n-a avut prea mari emoții în meciul din etapa a 24-a cu ASA Târgu Mureș, pe care a învins-o pe teren propriu cu scorul de 2-0.

CFR CLUJ - ASA TÂRGU MUREȘ 2-0 VIDEO / liveTEXT
Au marcat: Sorsa 57, Păun 67

Cele două formații au încheiat prima parte a meciului la egalitate, 0-0, însă după revenirea de la cabine băieții lui Vasile Miriuță au fost mai incisivi și acest lucru s-a văzut în minutul 57, când au deschis scorul.

Sorsa a deviat în poartă un șut puternic al lui Laurențiu Rus. Zece minute mai târziu, Alexandru Păun l-a driblat pe Rougalas și a trimis în poartă din apropierea careului de 6 metri.

Cu două etape înainte de finalul sezonului regular, CFR Cluj a acumulat 37 de puncte și se află pe locul 5, la 5 puncte de urmăritoarea Dinamo, care are un joc în minus. În orice caz, "câinii" sunt în luptă directă cu Astra pentru un loc în play-off. Campioana României e pe poziția a 7-a, tot cu 32 de puncte, însă are un meci mai puțin decât Dinamo.

"În a doua repriză am dominat-o pe ASA. Am fost nemulțumit în prima parte, de aceea am și făcut acea schimbare la pauză. Cristi Bud nu traversează o perioadă bună, dar e un jucător de care avem mare nevoie. În a doua repriză ASA a avut o ocazie uriașă, dar ăsta-i fotbalul" Vasile Miriuță la TV Dolce Sport

Echipele de start:

CFR Cluj: Mincă - T. Lopes, Larie, A. Mureșan, Camora - L. Rus, Deac - A. Păun, Omrani, Nouvier - C. Bud
Rezerve: T. Marc, Peteleu, Horj, Gomelt, Sîrbu, Sorsa, Ruiz

ASA: Pap - Velayos, Rougkalas, M. Constantin, Mendy - G. Mureșan - Balgiu, Ferfelea - Nicoliță, Ciolacu - Bâtfoi
Rzerve: Moga, Bucur, E. Dică, Petriș, Candrea, Schieb, C. Rus

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.