Liga 1

Un oficial FRF e desființat de o echipă din play-off: "L-am «bubuit» de trei ori până acum. Trebuia schimbat de mult"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 17 februarie 2017

Gaz Metan Mediaș și-a recuperat la TAS cele 3 puncte pierdute în urmă cu două luni la Comisia de Licențiere a Federației și acum formația medieșeană luptă la play-off.

Ioan Mărginean, președintele lui Gaz Metan, îl face praf pe Viorel Duru, președintele Comisiei de Licențiere din cadrul FRF, despre care spune că nu are pregătirea necesară pentru a conduce această comisie.

"Singurul vinovat este Viorel Duru, a inventat acest caz. Eu l-am «bubuit» de trei ori până acum. Pregătire nu are, dar are o răutate ieşită din comun, persiflează conducătorii. Trebuia schimbat de mult. S-a schimbat iarbă din faţă Federaţiei, s-au schimbat copacii din curte, s-au schimbat toate, dar Viorel Duru a rămas tot în Federaţie.

El nu are nicio atribuţie. Merge, se bagă peste toată lumea. Eu lupt să nu mai păţească şi alţii ce am păţit noi. Sunt oameni, sunt martori, sper că lumea să-şi dezlege limba şi să spună ce se spune întâmplă prin Comisii. Omul asta nu are nicio pregătire pe juridic", a Ioan Mărginean la TV Dolce Sport.

"Acum salariile sunt la zi. Cred că în 12 luni vom ieşi din insolvenţă. Noi nu avem primă la meciuri, avem prime de obiectiv, pentru locul obţinut la finalul campionatului" Ioan Mărginean

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.