Liga 1

Mesajul unei legende a Stelei după anunțul lui Becali: "Nu lasați echipa să moară că murim și noi, cei care am făcut istorie!"

FOTO: www.facebook.com/gabalint

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 18 February 2017

Gabi Balint, fost câștigător al Ligii Campionilor cu Steaua, a reacționat după ce Becali a anunțat că echipa roș-albastră se va numi FCSB.

Balint, care nu a declarat că îl susține pe Becali sau proiectul Armatei, dorind găsirea unei căi de mijloc, a postat un mesaj pe Facebook în care cere ca Steaua să nu fie lăsată să moară.

"Ce facem cu Steaua?
E intrebarea pe care o aud de câte ori mă întâlnesc cu cineva pe strada căruia îi pasă. Și multora le pasă. Oamenii mă întreabă și așteaptă răspunsul. Mie îmi vine să plec cât mai departe, să fug de ei, să le raspund cu clișeul deja cunoscut: «Alta intrebare!», dar drumul mă duce în trecut și tot peste ei dau.

Îi văd veseli, sărind de pe scaune în tribune la fiecare gol marcat, ieșind pe străzi fericiți cântându-și bucuria cu mândrie. Mândria de a fi steliști. Ce frumos și simplu era pe vremuri...

Acum, ne-am împărțit cu toții. Suporteri și foști jucători. Unii sunt cu Steaua alții sunt cu Steaua, dar câți sunt cu Steaua și câți sunt cu Steaua, nu știm. V-am bulversat? E nevoie de matematică? Nu. E nevoie de ceea ce simțim în suflet. Nu lasați Steaua să moară că murim și noi, cei care am făcut istorie!" a scris Gabi Balint

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.