Liga 1

Atac la Becali! Jucătorul pe care Steaua a luat 3 milioane îl critică pe patronul roș-albaștrilor: "Face rău!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 18 februarie 2017

Alexandru Chipciu, fost jucător la Steaua, s-a luat de Gigi Becali după ce acesta l-a criticat pe Mihai Pintilii, căpitanul Stelei.

"Prin aceste declarații, cred că face rău și echipei și lui. Dar nu e problema  mea, e treaba dânsului. Eu, clar, sunt alături de Pintilii.

Nu cred că a avut o evoluție slabă în meciul cu FC Voluntari. Cred că el dă tonul agresivității, dar ne-am obișnuit cu aceste declarații. Mâine poate să se trezească altfel și să spună că Pintilii e cel mai bun jucător", a spus mijlocașul lui Anderlecht pentru TV Dolce Sport.

"Un singur jucător nu mi-a plăcut în meciul cu FC Voluntari, Pintilii. Nu mai e ăla de pe vremuri. Stă pe teren și doarme.

Chiar dacă se supără sau nu, îi mulțumesc pentru tot ce a făcut la Steaua și îl îmbrățișez. Dar nu mai poate juca la Steaua" Becali, în urmă cu câteva zile, la TV Sport ro

 

Pintilii a venit prima dată la Steaua în 2012, de la Pandurii, și a jucat doi ani, plecând la Al Hilal. Ulterior, mijlocașul a revenit la Steaua în iarna lui 2016.

107 meciuriare Pintilii la Steaua, cucerind 2 titluri de campion

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.