Liga 1

Seară horror pentru Tamaș! Două penalty-uri făcute cadou oltenilor în 25 de minute

+1 Foto
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 18 februarie 2017

Meciul dintre CS U Craiova și Steaua a început în forță, iar Tamaș a fost eroul negativ al roș-albaștrilor în prima repriză. Fundașul a comis două penalty-uri în mai puțin de 25 de minute de minute.

La prima fază, petrecută în minutul 10, într-un duel cu Andrei Ivan, Tamaș a pierdut mingea deși avea prim-planul și a faultat în careu, iar centralul Hațegan a arătat punctul cu var.

Imediat după fluierul arbitrului, Tamaș a țipat și l-a înjurat pe Florin Niță, reproșându-i portarului că a asistat pasiv la fază și că nu a intervenit.

Zlatinski a fost desemnat să execute lovitura de la 11 metri, însă Niță a intervenit excelent și a respins, iar apoi a făcut o tumbă în stilul lui Andrei Ivan pentru a sărbători intervenția.

A doua oară, Tamaș l-a faultat în careu pe Bancu în minutul 33, iar Zlatinski nu a mai ratat de la 11 metri și a restabilit egalitatea pe tabelă, 1-1, după ce Pintilii deschisese scorul pentru Steaua cu un voleu de senzație.

În a doua repriză, fundașul a trecut prin alte clipe grele: lui Tamaș i-a sărit degetul, după ce și-a prins mâna sub el la o alunecare. Detalii și imagini aici

Meciul dintre CS U Craiova și Steaua se joacă în această seară la Severin și poate fi urmărit liveTEXT AICI! 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.