Liga 1

Pintilii dezvăluie că a discutat cu patronul » Răspuns savuros al eroului Stelei la Severin

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 18 februarie 2017

Mihai Pintilii și Gabi Enache au adus victoria Stelei, 2-1 cu CS U Craiova, deși au fost doi dintre cei mai criticați jucători din echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf.

Chiar dacă patronul Gigi Becali a declarat că Pintilii nu ar trebui să mai joace, mijlocașul susține că reușita de senzație din meciul cu oltenii nu este un răspuns pentru nimeni.  

"N-am ce să răspund, dânsul spune ce vrea, nu am avut de demonstrat nimic", a declarat Pintilii la finalul partidei la TV Digi Sport. Întrebat dacă a avut o discuție cu Gigi Becali, fotbalistul a oferit un răspuns comic: "Da, am discutat. Altă întrebare!".

La Severin, Pintilii a pierdut în premieră banderola de căpitan în favoarea lui Alibec. "Ține de vestiarul nostru", a fost singura afirmație a lui Pintilii legată de acest aspect.

"M-a durut puțin spatele, dar nu mai contează, pe teren trebuie să dăm 100%. Mă deranjează foarte tare că toată lumea m-a criticat, normal că am suferit, dar eu trebuie să-mi fac treaba cât mai bine. Joc acolo unde mă pune antrenorul" Gabi Enache, la TV Dolce Sport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.