Campionate

Noi vești legate de prelungirea contractului lui Messi cu Barcelona » Întâlnire între președintele clubului catalan și tatăl argentinianului

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de George Titus Albulescu  —  Sunday, 19 February 2017

Josep Maria Bartomeu, președintele Barcelonei și Jorge Messi, tatăl starului argentinian, se vor întâlni în această săptămână pentru a discuta reînnoirea înțelegerii dintre Lionel și echipa de pe ”Nou Camp”, pentru o perioadă mai lungă.

Contactul dintre cei doi va însemna încă un pas spre finalizarea noului contract, după negocieri care s-au desfășurat de mai multe luni. Clubul își dorește ca jucătorul să continue în tricoul ”blaugrana” până la sfârșitul carierei sale, potrivit El Mundo Deportivo.

Posibila eliminare a Barcelonei din Champions League, după eșecul usturător suferit în fața lui Paris Saint-Germain, ar putea accelera discuțiile, iar un acord ar putea fi realizat în scurt timp.

Președintele clubului catalan urmează să aibă o agendă internațională încărcată după 24 februarie, când va merge în China și de aceea și-a programat o întâlnire cu Jorge Messi, înainte ca acesta să se întoarcă săptămâna viitoare la Rosario, în Argentina.

Conducerea de pe ”Nou Camp” a reînnoit contractele lui Luis Suarez și Neymar, până în vara lui 2021, iar în prezent lucrează la prelungirea înțelegerilor cu Iniesta, Rakitici și ter Stegen.

Bartomeu, Oscar Grau și Ronaldinho, recent numit ca Ambasador global al Barcelonei se vor deplasa în orașul Haikou din China, pentru a semna un acord care va lansa un parteneriat strategic de creare a primei școli de fotbal FCBEscola. Acesta va ajuta clubul să se extindă pe piața asiatică.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.