Campionate

Explicația gestului golănesc făcut de Carlo Ancelotti la finalul meciului cu Hertha: "E adevărat"

Foto: Reuters

Articol de Tibi Demeter  —  Sunday, 19 February 2017

Bayern Munchen a remizat, sâmbătă, pe terenul Herthei Berlin, scor 1-1, după un gol marcat de Robert Lewandowski în cel de-al șaselea minut al prelungirilor.

Hertha Berlin a deschis scorul în minutul 21, prin reușita lui Vedad Ibisevici, însă partida disputată în capitala Germaniei a luat foc în partea secundă.

Patrick Ittrich, arbitrul partidei, a arătat cinci minute de prelungiri lucru care i-a enervat la culme pe fanii gazdelor. Hertha a rezistat și minutelor suplimentare, dar arbitrul jocului a supraprelungit partida, iar Robert Lewandowski a adus egalarea pentru formația bavareză.

În timp ce pe gazon jucătorii au avut propria dispută cu arbitrul jocului, la marginea terenului Carlo Ancelotti s-a duelat cu fanii prezenți pe Olympiastadion.

Tehnicianul italian le-a arătat degetul mijlociul fanilor lui Hertha, după ce a acuzat că a fost scuipat de către cei prezenți la meci.

”Da, e adevărat, am făcut asta, pentru că și ei m-au scuipat pe mine”, a recunoscut antrenorul lui Bayern, după joc.

Bayern rămâne pe primul loc în Bundesliga, însă Red Bull Leipzig s-a apropiat la cinci puncte de campioana en-titre, în urma victorie împotriva celor de la Borussia Monchenglabach, scor 2-1, chiar pe Borussia Park.

 

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.