Liga 1

Atelă ghipsată pentru Tamaș! Fundașul central și-a luxat un deget: cât de gravă este accidentarea

Tamaș a jucat cu dureri la Craiova. O va face și la Mediaș, etapa viitoare

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Tuesday 21st of February 2017 12:00

Fundașul central și-a luxat degetul mare de la mâna dreaptă, iar ieri a făcut un control amănunțit pentru a vedea cât de gravă este accidentarea.

Gabi Tamaș a suferit o accidentare teribilă în meciul de la Severin contra Craiovei, dar a preferat să joace și să-și ajute echipa.

"Când am băgat alunecare am căzut pe deget. Mă doare de mi-a ajuns la suflet", a spus fundașul imediat după meci.

Până a ajuns la București, Gabi a stat cu o pungă de gheață pe mână, iar luni dimineaţă a făcut un control amănunțit pentru a vedea cât de gravă este accidentarea.

Degetul este vânăt, iar medicii au decis să-i fixeze o atelă ghipsată pe care o va purta până la meciul cu Mediaș. "Va juca şi cu Gaz Metan, nu vrea să rateze deplasarea. O să poarte un bandaj special la partida cu Mediaș și va intra pe teren din primul minut", spun surse din cadrul echipei.

Şi unul dintre colegii lui Gabi a avut o problemă asemănătoare, anul trecut. Este vorba de Denis Alibec, iar cazul devenise celebru întrucât staff-ul medical al "naţionalei" îi recomanda atacantului să se opereze pentru a-şi rezolva problema. Alibec avea un os rupt la unul dintre degetele mâinii stângi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.