Liga 1

VIDEO + FOTO EXCLUSIV Imagini dezolante la debutul lui Contra pe banca lui Dinamo » Stadion pustiu cu puțin timp înaintea meciului

+4 Foto
Foto: Vlad Nedelea/Gazeta Sporturilor

Articol de Vlad Nedelea  —  luni, 20 februarie 2017

Dinamo joacă în această seară, de la 20:30, o partidă decisivă pentru calificarea în play-off, însă fanii nu s-au înghesuit în tribunele Arenei Naționale pentru primul meci al lui Cosmin Contra pe banca dinamoviștilor.

Cu aproximativ o jumătate de oră înainte de startul meciului cu FC Botoșani, zonele din împrejurimile Arenei Naționale erau pustii, cu excepția câtorva suporteri prezenți la casa de bilete.

Un fan l-a abordat pe Adi Mutu, reproșându-i faptul că acceptă prezența lui Negoiță la cârma clubului. Totuși, managerul general dinamovist a mers mai departe și nu i-a răspuns suporterului.

Cu două zile în urmă, pentru meciul dintre Dinamo și FC Botoșani se vânduseră doar 85 de bilete, după cum a informat pagina oficială de facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.

Dinamo joacă în această seară pe Arena Națională cu FC Botoșani, de la ora 20:30. Meciul va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, Look și liveTEXT pe GSP.RO.  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.