Handbal

Cristina Neagu va avea un salariu uriaș la CSM București! E normal ca Primăria să plătească 300.000 de euro salariu anual pentru un sportiv?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 21 February 2017

Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii în 2014 și 2015, revine în România și va evolua pentru campioana europeană en-titre, CSM București.

Handbalista de 28 de ani a a semnat o înțelegere valabilă pentru doi ani de zile cu CSM București, urmând să evolueze din vară. La CSM, Cristina va primi 300.000 de euro pe sezon, dublu față de suma pe care o primea la Buducnost!

Salariul, plătit de Primăria București din bani publici, este mai mare decât cel pe care îl va încasa din vară Denis Alibec la Steaua. Vârful transferat de la Astra va deveni cel mai bine plătit jucător din Liga 1 peste 4 luni, când salariul său va ajunge la 250.000 de euro. Sub cel pe care îl va avea Cristina la campioana Europei la handbal feminin!

CSM București este finanțată din bani publici, iar bugetul clubului pentru toate secțiile sportive este de aproximativ 20 de milioane de euro.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.