Amicale

Superinițiativă a fanilor lui Farul! Turneu amical cu echipele suporterilor din România + cluburi invitate din străinătate

Articol de Vlad Nedelea  —  marţi, 21 februarie 2017

SSC Farul, echipa fanilor, a plănuit ca la vară să organizeze un turneu amical între mai multe echipe susținute de suporteri.

Astfel, în luna iulie, pe stadionul Farul, va avea loc o competiție la care vor participa mai multe formații din România și din străinătate. Petrolul, U Cluj și Oțelul, echipe susținute de fani, vor fi cluburile din România care vor participa.

În plus, vor veni și echipe din afara țării: United of Manchester, Rapid Viena, echipa fanilor, și ȚSKA Sofia, echipa fanilor.

Organizatorii caută acum sponsorizări pentru a le asigura invitațiilor transport, cazare și toate condițiile necere. Deja s-au trimis cereri către cluburi și, în principiu, nu va fi nicio problemă în a se organiza turneul, dacă se găsește finanțare.

Prin acest turneu, fanii constănțeni vor să atragă atenția autorităților locale și să-i determine să investească în stadion, care se află într-o stare deplorabilă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.