Liga 1

Organizatorii marşului stelist au anunţat ce solicitări au » Replica lui Piţurcă: "Protestează împotriva justiţiei?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 21 februarie 2017

Cătălin Biriş, suporterul stelist care organizează mitingurile de susţinere a echipei patronate de Gigi Becali, pe data de 25 februarie, a anunţat câţi oameni sunt aşteptaţi la manifestaţie.

Acesta a ţinut să sublinieze încă o dată că la Bucureşti nu va fi organizat un protest, ci doar în restul ţării şi a enumerat o serie de motive pentru care protestează suporterii.

"Nu organizăm nimic în Bucureşti, nu este bine să se lanseze astfel de zvonuri. Solicităm intervenţia prim-ministrului, ministrului Apărării şi ministrului Justiţiei pentru că nouă ni se par multe lucruri ciudate. Decizia de la Curtea de Apel nu e definitivă, deşi e executorie. Sloganul principal al protestului este: «Unica Steaua e acum în Liga 1».

Nu sunt prieten cu Gigi Becali, abia am făcut rost de numărul lui pentru a comunica şi a-i spune ce avem noi în plan. Am vorbit cu reprezentanţi din 11 judeţe, mi-au spus că ne strângem măcar 15.000 de oameni. Asta doar în acele judeţe", a spus Biriş la TV Digi Sport.

Victor Piţurcă a reacţionat în urma acestor dezvăluiri şi a întrebat retoric împotriva cui demonstrează fanii.

"De ce nu fac un protest să-l determine pe Becali să se ducă la minister? Asta trebuie făcut. Ei fac protest împotriva cui? Împotriva justiţiei?", a spus Piţurcă pentru sursa citată.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.