Liga 1

Pițurcă și Balint sar în apărarea lui Talpan după raportul Corpului de de Control: "Nu e bine că nu mai e lăsat să vorbească"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 21 februarie 2017

Victor Pițurcă și Gabi Balint îi iau apărarea lui Florin Talpan, după ce raportul Corpului de Control al MApN a constatat că juristul CSA nu a respectat conduita militară prin ieșirile numeroase avute în presă.

"Nu e bine că nu mai e lăsat să vorbeasă Talpan. El a fost tot timpul în mijlocul acestor acţiuni şi a reuşit ce a reuşit. Dar la Armată, ordinul nu se comentează (n.r. râde)", a declarat Victor Piţurcă la TV Digi Sport.

Gabi Balint a completat: "Domul Talpan s-a bătut singur şi a câştigat brandul, marca. Faptul că va fi un alt purtător de cuvânt care să comunice cu presa e una, important e să ştim dacă el va reprezenta clubul la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. El a spus lucruri care au deranjat la nivelul înalt din cadrul Armatei".

CSA Steaua și-a format echipă de fotbal și la anul va debuta în Liga a 4-a sau a 5-a, iar cel mai probabil antrenor va fi Nana Falemi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.