Liga 1

Comparație nefardată între Reghecampf și Șumudică: "Îngâmfatul versus circarul"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 22 februarie 2017

Ioan Sdrobiș, fost antrenor la echipe precum Oțelul, U Cluj și FC Vaslui, a vorbit despre doi dintre cei mai buni antrenori din Liga 1, Marius Șumudică și Laurențiu Reghecampf.

"Părintele" a declarat despre tehnicianul Stelei că este îngâmfat, iar despre antrenorul Astrei a spus că are o atitudine vulcanică.

"Reghecampf este mofturos și îngâmfat. Are o atitudine arogantă în fața presei și de multe ori se ceartă cu ziariștii. Nu știu ce este în vestiarul Stelei, dar am impresia că jucătorii se simt stresați și nu dau randament.

Dacă ar fi mai modest, ar fi mai bine pentru el. Reghe încearcă să copieze aroganța lui Mourinho. Dar e departe de el. Portughezul e mai natural.

Șumudică are gura mare, face circ, dar are rezultate. Nu ai ce să-i reproșezi după ce a luat campionatul cu Astra. Dacă îi elimină pe cei de la Genk, nu se va mai înțelege nimeni cu Șumudică", a spus Sdorbiș pentru Evenimentul Zilei.

"Budescu nu s-a dus la Steaua pentru că e nebunie și presiune. Te face praf patronul, te face praf antrenorul și ești terminat. A zis că e mai bine să stea lângă Șumudică. La Astra în vestiar pun pariu că e liniște" Ioan Sdrobiș

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.