Liga 1

EXCLUSIV Dănciulescu strânge rândurile: "Meciul cu CS U este mai important decât cel cu Steaua"

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 22 februarie 2017

Dinamo se pregătește de două dueluri care pot decide soarta acestui sezon: cu CSU Craiova în campionat și cu Steaua în Cupa Ligii.

Ionel Dănciulescu, managerul sportiv al lui Dinamo, a vorbit pentru GSP.RO despre cele două meciuri și le-a cerut fanilor să vină în număr cât mai mare.

"Pentru noi, aceste două întâlniri sunt foarte importante. Putem spune că sunt meciurile meciurilor. Cel cu oltenii este mai important, într-adevăr, dar la fel de mult contează și meciul cu Steaua.

Se vând deja bilete pentru cele două meciuri și sper să vină în număr cât mai mare pentru a ne ajuta în calificarea în play-off și în finala Cupei Ligii. Este un moment greu și este nevoie de suporteri.

Hai să le arătăm tuturor ce înseamnă Doar Dinamo București", a spus Dănciulescu pentru GSP.RO.

  • Dinamo - CSU Craiova se joacă sâmbătă, de la 20:30. Meciul va fi în direct pe TV Dolce Sport, TV Digi Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO. Va fi a șasea întâlnire directă între cele două echipe, după două victorii oltene, două egaluri și un succes al "câinilor". 
  • Steaua - Dinamo se joacă miercuri, 1 martie, de la ora 20:30. Partida este în direct pe TV Digi Sport și TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.RO.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.