Liga 1

EXCLUSIV Izbucnire nervoasă a lui Contra la adresa jucătorilor: "Vă mănânc de vii!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 22 February 2017

Cosmin Contra a debutat pe banca lui Dinamo în meciul cu FC Botoșani, 1-0, din etapa trecută.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor prezintă modul în care Contra s-a comportat pe bancă în timpul meciului, punctând 10 reacții pe care le-a avut la adresa elevilor săi în diferite momente ale jocului: 

1. "Băieți, a început meciul, trezirea!", a spus pe un ton ce s-a vrut calm după ratarea imensă a lui Laurențiu Buș, în minutul 10. Apoi l-a luat în colimator pe Romera, în spaniolă, fundașul dreapta scăpându-și adversarul din marcaj.

2. Le-a explicat agitat lui "Jerry" Gane și Danciu-gol schema pe care trebuia s-o facă Nemec în minutul 16. când slovacul a ratat startul la o pasă filtrantă a lui Palici.

3. "Vă mănânc pe toți de vii dacă-i lăsați să mai vină!", a strigat de pe margine după un șut al lui Mihai Roman, la mijlocul primei reprize.

Toate detaliile și toate reacțiile lui Contra pe banca lui Dinamo pot fi  citite în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală - AICI 

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

Ascensiunea unui jucător străin în fotbalul românesc, blocată dintr-un motiv incredibil: "Clubul mi-a transmis: «No PFA, no money!»"

Nu ratați cele mai tari ponturi în pagina dedicată pariorilor!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.