Campionate

OUT aproape o lună! Pierdere importantă pentru Real Madrid, înaintea meciului cu Villarreal » Zidane are trei fundași accidentați

foto: Reuters

Articol de George Titus Albulescu  —  joi, 23 februarie 2017

Raphael Varane, fundașul central al lui Real Madrid, s-a accidentat în repriza a doua a meciului restanță cu Valencia, de pe ”Mestalla” și va lipsi cel puțin trei săptămâni din echipa ”galacticilor”.

Echipa lui Zinedine Zidane a pierdut, scor 1-2, întâlnirea din La Liga contra ”liliecilor”, după un început dezastruos de partidă, când a primit două goluri în primele 10 minute. Au marcat: Zaza și Orellana. Ronaldo a redus din diferență înainte de pauză, dar ofensiva lui Zidane nu a mai reușit nimic notabil pe tabela de marcaj, în partea a doua.

Pentru Varane a fost o seară de coșmar, după ce a greșit la ambele reușite ale Valenciei, care s-au dovedit decisive pentru stabilirea scorului final. Din cauza acestei înfrângeri, Real a ratat șansa desprinderii de Barcelona, în fruntea campionatului spaniol.

Internaționalul francez, în vârstă de 23 de ani, a fost înlocuit în minutul 73 de Nacho, după ce a resimțit dureri musculare. El va efectua investigații suplimentare la revenirea la Madrid, după ce echipa medicală a anunțat inițial că va absenta din lot trei săptămâni.

În perspectiva meciului Villarreal – Real Madrid din etapa viitoare, care se va disputa duminică pe 26 februarie, Zinedine Zidane se confruntă cu probleme în apărare, unde nu-i va avea la dispoziție pe Coentrao, Danilo și Varane. Fundașul francez a fost un om de bază al echipei în acest sezon, el evoluând în 18 partide în La Liga.

surse: as.com, espnfc.com

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.