Liga 1

Dezamăgire în rândul fotbaliştilor dinamovişti: "Nu ne aşteptam să fim în situaţia asta"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 23 February 2017

Înaintea partidei cu CS U Craiova, dinamoviştii susţin că nu se aşteptau să fie în situaţia de a rata calificarea în play-off şi declară că partida de sâmbătă este cea mai importantă din campionat.

"E cel mai important meci din campionat, pentru că dacă nu vom câştiga, nu mai avem nicio şansă la play-off. Şi sper din tot sufletul să câştigăm acest meci şi să-i facem fericiţi pe fani.

A fost dificilă şi pentru noi schimbarea de antrenor şi s-au adunat prea multe", a declarat Steliano Filip la o conferinţă de presă.

Acesta a fost completat de Nedelcearu, care a făcut un apel şi către suporteri, pentru ca aceştia să vină la meciul cu CS U.

"Ne aşteptăm la mulţi suporteri, ţinând cont că am câştigat şi ultimul meci. Suntem în grafic pentru play-off. Nu ne aşteptam să fim în situaţia asta, ne aşteptam să prindem play-off-ul fără nicio problemă", a spus Nedelcearu.

  •  Meciul dintre Dinamo şi CS U Craiova se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30, pe Arena Naţională. Partida va putea fi urmărită în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, Look şi liveTEXT pe GSP.RO.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.