Campionate

UPDATE Incredibil! Mourinho uită de contrele cu Ranieri » Cum a apărut portughezul la conferința de presă: "Acesta este micul meu omagiu"

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 24 februarie 2017

Jose Mourinho i-a transmis un mesaj de susținere lui Claudio Ranieri, după ce italianul a fost dat afară de la Leicester City.

Deși de-a lungul timpului cei doi s-au contrat în mai multe rânduri, Mourinho a ținut să publice un mesaj prin care își exprimă indignarea față de hotărârea luată de conducerea "vulpilor".

"Campion al Angliei și antrenorul anului. Demis. Acesta este noul fotbal, Claudio. Continuă să zâmbești, prietene. Nimeni nu poate șterge istoria pe care ai scris-o", a scris Mourinho, alături de o fotografie cu Ranieri.

Mai târziu, la conferința de presă, Mou a apărut cu un tricou cu United pe care erau însă inițialele lui Ranieri în loc de ale sale și a declarat: "Acesta este micul meu omagiu pentru cineva care a scris cea mai frumoasă poveste din Premier League și una dintre cele mai frumoase din istoria fotbalului. Ar merita ca stadionul să primească numele «Claudio Ranieri». E o decizie foarte dificil de acceptat, dar e bine pentru toată lumea să își dea seama cum e fotbalul acum, să se adapteze".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.