Liga 1

12 ani de la eliminarea Valenciei! Eroul Stelei de atunci dezvăluie: "Am avut ofertă de 5 milioane, dar Becali nu m-a lăsat să plec"

Foto: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 24 February 2017

Astăzi, 24 februarie 2017, se împlinesc 12 de ani de la meciul memorabil din returul "șaisprezecimilor" cu Valencia.

În tur a fost 0-2 pentru spanioli, dar la retur Steaua avea să marcheze de două ori prin Andrei Cristea și meciul s-a decis la loviturile de departajare, unde formația roș-albastră a avut câștig de cauză.

Eroul calificării de atunci, Andrei Cristea, povestește că a avut o ofertă de 5 milioane de dolari, însă n-a fost lăsat să plece de Gigi Becali.

"Ţin minte că imediat după meci m-a sunat Giovanni să iau o hârtie de la club de 5 milioane de dolari, dar nea Gigi nu a fost de acord atunci să plec a zis că el nu vinde decât pe 20 de milioane, că el nu da românii decât pe 20 de milioane, România roş-albastră (râde)", a dezvăluit Andrei Cristea pentru eusunt12.ro.

Întrebat dacă ar fi crezut că poate pleca pe 20 de milioane, Cristea a răspuns: "Nu, sub nicio formă, chiar dacă eram un copil, aveam 20 de ani, nu credeam în astfel de sume. Aşa erau vremurile atunci, fotbaliştii români plecau mult mai uşor la echipe bune decât în momentul de faţă. În 2005, Spania era plină de români, Italia la fel, aveam fotbalişti buni. Fotbalul românesc avea o cota bună la nivel internaţional".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.