Liga 1

Licitație pentru un brand expirat? Scenariul surprinzător prin care suporterii ar pune mâna pe marcă în mod gratuit!

Imagine din meciul Steaua - Oțelul 1-2, din aprilie 2015. Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 25 February 2017

Cineva a licitat joi 10.000 de euro pentru marca Oțelul. Suporterii din Galați știu că marca a expirat, de fapt, de aproape un an, întrucât conducerea a uitat s-o prelungească.

Cel care a cumpărat marca e cunoscut în Galați ca fan al Oțelului și s-a lăudat în ultima vreme că are soluții de restartare a clubului. "Cunosc niște ruși cu bani foarte mulți, o să-i aduc aici să facem iar echipă mare!" a fost promisiunea pe care o făcea în ultima vreme, povestesc oameni implicați în fotbalul din Galați. Până să vină rușii, el ar trebui să se dumirească dacă e sigur că vrea marca și ce a cumpărat de fapt.

Fanii au înființat de vara trecută o nouă formație, Suporter Club Oțelul. Ei sperau să pună mâna pe marcă odată cu falimentul vechiului club, s-o lipească peste echipa nouă și tradiția fotbalistică să continue ca și cum n-ar fi existat niciodată falimentul. Nu au ales calea firească, participarea la licitație. Au boicotat evenimentul, pentru că ei susțin un scenariu care le-ar aduce brandul gratuit!

Despre ce e vorba și detalii despre situația de la Oțelul puteți afla din ediția tipărită de azi și de pe platforma digitală!

Alte subiect exclusiv print:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.