Handbal

Primele reacții după înfrângerea lui CSM pe terenul lui Larvik: "Le-am permis să ne dea goluri ușoare"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 25 February 2017

Antrenorul Aurelian Roșca și jucătoarea Iulia Curea caută explicații după înfrângerea lui CSM București de pe terenul lui Larvik, scor 33-35. Deși a marcat destul de mult, campioana Europei s-a apărat foarte prost și le-a permis adversarelor să înscrie la aproape fiecare atac. 

"În acest meci am avut un atac mult mai bun. Faza de apărare nu a fost atât de agresivă, cel puțin pe zonă centrală. Cu toate că am vrut să ținem cont de jocul pivotului, am avut câteva scăpări.

Începutul reprizei a doua a fost foarte slab. Le-am permis să ne dea goluri ușoare. Au înscris așa cum știu ele cel mai bine, pe contraatac.

Fetele și-au dorit multe de la acest joc. Știam că avem o echipă cu experiență în față. Din păcate, n-am fost concentrați pe cât ar fi trebuit", a zis Aurelian Roșca la TV Dolce Sport.

"Am început foarte bine, apoi nu știu ce s-a întâmplat, pentru că ne-am apărat prost și am primit multe goluri. Nu fizic a fost problema, asta e clar. Avem nevoie de cele 4 puncte, altfel nu știu dacă ajungem în sferturile pentru Final Four. Trebuie să facem totul pentru a câștiga (n.r. cu Krim și Esbjerg)"
Iulia Curea, la TV Dolce Sport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.