Liga 1

Hagi a găsit soluția și îi dă sfaturi lui Becali » Cum s-ar putea rezolva problema dintre acesta și MApN

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 25 februarie 2017

Gică Hagi îl sfătuiește pe Gigi Becali să meargă să discute cu oficialii MApN pentru ca echipa să-și recapete sigla, numele și suporterii. "Regele" știe cum s-ar putea rezolva această situație.

"Cred că Steaua este una singură. Este aceeași! Dacă instanța zice că Steaua trebuie să plătească ceva, așa ar trebui să facă. Dar în anumite condiții.  Să le dea bani doar din vânzarea de bilete și din sponsorizări. Nu din premiile din cupele europene sau din drepturile TV. 

Cred că Gigi Becali ar trebui să se așeze la masă și să negocieze, iar lucrurile să revină la normal. A fost o continuitate până acum, Gigi a ținut echipa la un nivel foarte înalt.

Suporterii au venit pentru că era Steaua, televiziunile au plătit pentru că era Steaua. Domnul Becali trebuie să negocieze cu cei de la Armată pentru binele Stelei.

Prin scandalul ăsta s-a rupt inima unui brand puternic. Tot ce e bun în România noi vrem să distrugem. Trebuie găsită o soluție, să se așeze la masă și să discute”, a zis Hagi la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.