Liga 1

Contra își felicită jucătorii: "Ăsta e Dinamo pe care mi-l doresc, agresiv" » Mesaj pentru steliști: "Sunt suporterul lor cu Gaz Metan"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 25 februarie 2017

Cosmin Contra e mândru de jucătorii săi pentru atitudinea pe care au avut-o la meciul câștigat pe teren propriu cu CS U Craiova, scor 2-1. 

"Îi felicit, au dat totul, am întâlnit o echipă foarte bună, cu jucători tehnici, care pun probleme. Băieții au răspuns, au suferit, am avut și noroc. Ăsta e Dinamo pe care mi-l doresc, agresiv!

Dinamo a arătat altfel, se vede un Dinamo cu spirit, de aici putem să muncim, să avem liniște, să îmbunătățim lucrurile.", a zis Contra la Look TV. 

...despre ocaziile Craiovei: "Era 2-0 când s-au dat acele bare (n.r. 3 bare în 30 de secunde ale lui CSU), am pierdut un pic controlul jocului. În ultimele 15 minute Craiova nu și-a mai creat ocazii"

...despre Steaua și Pandurii: "Ne gândim la meciul de miercuri, apoi avem a doua finală pentru play-off. Jucăm cu sabia deasupra capului la fiecare meci. În fotbal se pot întâmpla multe, Steaua e foarte bună, dacă intrăm relaxați, la adăpostul unui 4-1, nu rezolvăm nimic. Avem mult de muncă, mai avem multe de realizat, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ"

...despre meciul Stelei cu Gaz Metan: "Mâine o să fiu suporterul Stelei, apoi al celor de la Iași și apoi al celor de la Chiajna. N-am nici un dubiu că acest campionat se joacă pe teren"

...despre penalty-ul făcut de Nedelcearu: "E al zecelea penalty în acest sezon împotriva noastră, sunt foarte multe și trebuie să fim mai atenți"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.