Liga 1

Șumudică, pus pe glume înaintea meciului Stelei cu Gaz Metan: "Sunt fecesebist azi! Mi-am luat căciulă și fular" » Atac dur la adresa lui Miriuță

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 26 februarie 2017

Marius Șumudică a ajuns la mâna Stelei pentru a spera la calificarea în play-off-ul Ligii 1. Totuși, tehnicianul Astrei nu se poate abține și îi ia peste picior pe steliști. L-a taxat și Vasile Miriuță, care a comentat eliminarea Astrei din Europa League. 

"Mi-am cumpărat căciulă, fular, diseară sunt stelist. Adică, ţin cu FCSB, sunt fecesebist. Sunt trup şi suflet alături de ei", a declarat Marius Şumudică conform DolceSport.

...despre Miriuță: "Să ne lase Vasile. Când era la Cottbus mai avea puțin juca în ligile regionale. Îi dusese pe ăia să joace cu Oberhausen. Cred că ar fi onest să nu vorbească cine ne-a scos pe noi. Asta ar trebui să spună domnul Miriuță".

"Hai să fim serioşi. Astra e o echipă bună, dar te-a bătut o echipă de pe locul 7 sau locul 8 din Belgia. Bravo băieţilor, bravo lui Marius Şumudică! Au făcut o treabă extraordinară, dar te-a scos Genk, nu te-a scos nu ştiu cine", Miriuță

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.