Liga 1

Becali și-a luat gândul de la titlu: "Sunt bulversat, nu mă mai gândesc la campionat" » Ce jucători a criticat după semieșecul de la Mediaș și pe cine vede favorită la titlu

FOTO: CRISTI PREDA

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 27 februarie 2017

Gigi Becali a continuat și în această dimineață declarațiile critice la adresa echipei sale după jocul slab făcut de Steaua aseară, în deplasarea de la Mediaș, 1-1.

"N-o să mai vedeți formula folosită aseară. N-am avut deloc control la mijlocul terenului și nu înțeleg de ce. Pintilii atinge mingea de patru ori, Boldrin atinge mingea de șapte ori.

Mijlocașii au două-trei soluții de a pasa, dar țin mingea fără rost. Nu au în minte automatismele paselor. Vreau să știu cine este vinovat pentru faptul că nu legăm trei pase.

Noi aseară ne-am comportat ca niște vedete. Cum a spus și Hagi după un meci pierdut de Viitorul, numai vedete au fost aseară în teren.

După meciul de aseară, nu mai știu ce vreau de la fotbal. Sunt bulversat, nu mai știu nimic. Nu mă mai gândesc la campionat, mă gândesc la locul doi", a declarat Becali, la TV Sport Ro.

"Cine să ia titlul? Probabil Viitorul, altcineva n-are cine. 

Dacă eu mă înșel, să mă ierte toți cei pe care i-am criticat după meciul de aseară" George Becali, la TV Sport Ro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.