Campionate

VIDEO Cea mai mare umilință! PSG a distrus-o pe Marseille în derby-ul din Franța

foto: reuters

Articol de Tibi Demeter  —  luni, 27 februarie 2017

Paris Saint-Germain s-a impus cu 5-1 pe terenul lui Olympyque Marseille și se menține în spatele lui Monaco în Ligue 1.

Marquinhos a deschis scorul încă din minutul șase după ce a reluat în poartă o minge recentrată de Thiago Silva. Edinson Cavani a dus majorat scorul la finalul primului sfert de oră, în urma unei pase superbe primite de la Pastore.

Lucas Moura și Julian Draxler, omul care l-a înlocuit pe brazilian, au marcat în minutele 50 și 61 din interiorul careului.

Rod Fanni a marcat golul de onoare pentru gazde în minutul 70, în timp ce Blaise Matuidi a stabilit scorul final la doar două minute distanță.

Formația din capitală a provocat astfel cea mai usturătoare înfrângere pe teren propriu pentru Marseille din 1953 până în prezent.

Echipa antrenată de Unai Emery a revenit pe locul secund și se află în continuare la cinci puncte distanță de liderul Monaco și de al cincelea titlu consecutiv de campionă a Franței.

Cu victoria obținută în această seară pe Stade Velodrome, PSG a ajuns la 14 partide fără înfârngere în confruntările cu Marseille în toate competițiile ( 12 victorii, 2 remize). Ultimul succes obținut de gazde a fost în 2011, 3-0 pe teren propriu. Această este cea mai lungă serie de partide fără victorie în istoria disputelor dintre cele două mari rivale din Hexagon.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.