Liga 1

Reacția lui MM după ce a fost acuzat că a băut în cantonamentul Stelei: "La Zurich m-am intersectat cu alcoolul" » Ce spune de implicarea lui Reghecampf + Cum s-a tachinat cu Lucian Becali

FOTO: RAED KRISHAN

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 27 February 2017

Mihai Stoica, directorul sportiv al Stelei, a oferit primele declarații după ce a fost acuzat că, alături de antrenorul Laurențiu Reghecampf, a petrecut cu alcool înaintea duelului cu FC Zurich din Europa League.

"Poate că am defecte, probabil și ceva calități, însă în niciun caz n-am o relație cu alcoolul.

Ne întâlnim foarte rar spre deloc. La Zurich nu neg că ne-am intersectat, doar că ceea ce susțin unii sunt exagerări, iar plasarea lui Reghecampf Laurențiu la «locul faptei» este o mincniună.

Dacă toți bărbații ar bea cât beau eu, producătorii de băuturi alcoolice ar fi în insolvență. Eu sunt cu gym-ul, cu meciurile, cu serialele", a transmis MM Stoica, prin intermediul unei rețele de socializare.

Glume cu nepotul lui gigi

Lucian Becali, nepotul finanțatorului Gigi Becali, a scris un comentariu ironic la postarea lui MM Stoica, ce părea a fi o glumă internă între cei doi:

"Ai curaj să sufli în fiolă?". Răspunsul directorului sportiv de la Steaua a fost unul prompt: "Am una de algocalmin, e bună?"

Următoarea replică a lui Lucian Becali a fost una care lasă loc diverselor interpretări: "Să-l întrebăm pe Giovanni, că el e cu fiolele." 

Citește și:

HAOS LA STEAUA: Reghe și MM, beție de pomină în ziua unui meci crucial? Gigi Becali: “Știu despre ce e vorba. A fost ceva rușinos!”

Gigi Becali recunoaște: "MM Stoica a băut mai mult decât trebuie la Zurich" » Decizia luată în privința lui

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.