Campionate

FOTO Acuze fără precedent după Villarreal - Real: "Arbitrii au plecat de la stadion cu pungi primite de la madrileni"

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 27 februarie 2017

Fernando Roig, președintele lui Villarreal, a lansat imediat după meciul pierdut cu 2-3 în fața Realului o serie de acuze către brigada de arbitri care a condus partida.

Oficialul "Submarinului Galben" reclamă faptul că penalty-ul prin care Real Madrid a egalat a fost acordat în mod eronat, dar nu uită nici de faptul că arbitrii au plecat de la stadion cu anumite pungi primite din partea madrilenilor.

"Gil Manzano (n.r.- arbitrul partidei de pe El Madrigal) și asistenții săi au părăsit stadionul având niște pungi cu stema lui Real Madrid în mână. În opinia mea, nu mi se pare corect.

Nu cred că penalty-ul a fost acordat în mod corect, dar cert e că decizia a "omorât" partida", a declarat acesta. 

Potrivit ultimelor informații venite din presa din Spania, arbitrii ar fi primit din partea oficialilor Realului mai multe produse ale clubului, precum stilouri sau brelocuri, ceea ce reprezintă însă o practică obișnuită în La Liga.

 

Arbitrii nu au fost iertați nici de fanii lui Villarreal. "Fluierașii" au găsit pe parbrizul mașinii cu care s-au deplasat la meci mai multe bilete scrise de mână care înfățișau mesajul: "Hoților!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.