Liga 1

VIDEO Final nebun de meci în Copou! CFR urcă pe podium după o victorie la limită cu Iaşi, 2-1, obţinută la ultimul atac

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 27 February 2017

CFR Cluj s-a impus în deplasare la Poli Iaşi, scor 2-1, după ce a fost egalată în primul minut de prelungire al partidei şi a marcat la ultima acţiune de atac.

VIDEO » Poli Iași - CFR Cluj 1-2
Au marcat: A. Cristea '90+1 / Larie'18, Peteleu 90+2
Click AICI pentru liveTEXT!

CFR Cluj a avut primele mari ocazii ale meciului şi a deschis scorul după 18 minute prin Larie, dintr-o lovitură liberă executată de la aproximativ 20 de metri.

Bud a fost pe punctul de a dubla avantajul oaspeţilor, dar şutul său din interiorul careului a fost respins de Caparco de pe linia porţii, în ciuda protestelor vehemente ale ardelenilor, care au susţinut că mingea a trecut de linia porţii (detalii AICI).

Prima ocazie importantă a reprizei secunde i-a aprţinut lui Bud, în urma unei lovituri libere a lui Dean. Atacantul lui CFR a mai ratat o şansă importantă în minutul 63, când Caparco a respins şutul acestuia de la aproximativ 20 de metri.

Cu 20 de minute înainte de final, Sorsa a lovit bara, iar ocaziile ardelenilor s-au răzbunat pe final, când Andrei Cristea a executat perfect o lovitură liberă în primul minut de prelungire şi a restabilit egalitatea.

Peteleu a adus însă cele trei puncte în Gruia, după o gafă a lui Caparco în al doilea minut de prelungire al partidei, iar clujenii urcă până pe poziţia a treia, la egalitate de puncte cu CS U Craiova.

Poli Iaşi: Caparco - Voicu, Mihalache, Ciucă, Ţigănaşu - Ciucur, Mitici, V. Gheorghe, Ştefănescu - Golubovici, A. Cristea
Rezerve: Grahovac - Moldovan, Răuţă, Bosoi, Sato, Bădic, Panţâru
Antrenor: Eugen Neagoe

CFR Cluj: Mincă - Lopes, Larie, Mureşan, Jorge - Omrani, Deac, Gomelt - Nouvier, Păun, Bud
Rezerve: Marc - Horj, Peteleu, Sorsa, Sârbu, Nascimento, Ruiz
Antrenor: Vasile Miriuţă

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.