Liga 1

Cu sabia deasupra capului, un tehnician din Liga 1 se apără: "Arbitrii au influenţat unele jocuri"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 27 February 2017

CS U Craiova este pe cale de a pierde locul de play-off, iar postul tehnicianului Gheorghe Mulţescu este sub ameninţare, după cum a dezvăluit la finalul partidei cu Dinamo, pierdut de olteni cu 1-2.

Totuşi, Mulţescu a încercat să explice că rezultatele slabe ale echipei sale au depins şi de ghinion şi de influenţa arbitrilor.

"Este și ghinion, sunt și arbitrii care au influențat unele jocuri. Păi, cu Dinamo să tragi de timp în așa hal! Să dai mingea în parapetul ăla ca ea să revină în teren și să mai treacă niște secunde! Așa s-a ajuns! Ar fi trebuit să dea vreo 15 galbene pentru Dinamo, vreo două roșii. Am văzut apoi, am analizat. 

Am prins cele trei echipe (n.r. Botoşani, Steaua, Dinamo) cum nu se poate mai rău pentru noi. Botoșaniul nu mai bătuse de 8-9 etape, au dat în noi la intimidare, iar arbitrul nu a făcut nimic", a spus Mulţescu pentru Fanatik.

Craiova are o serie de trei înfrângeri consecutive în ultimele trei meciuri din Liga 1, cu Botoşani (0-1), Steaua (1-2) şi Dinamo (1-2) şi este pe locul al treilea, la şase puncte de Steaua şi la 11 în spatele Viitorului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.