Liga 1

VIDEO 6, vine Budescu! Astra defilează în campionat: decarul giurgiuvenilor a fost magistral și cu Chiajna

Aseară, Budescu a făcut ce-a vrut cu adversarii săi // FOTO Alex Nicodim

Articol de Victor Vrînceanu  —  Tuesday 28th of February 2017 12:00

Astra a ajuns la şase victorii consecutive în campionat, ajutată de o nouă performanţă senzaţională a decarului. Acesta a marcat un gol şi a dat două assisturi.

Şumudică a fost super-relaxat înainte de startul partidei. A glumit cu omologul Dan Alexa, părea să nu-l intereseze prea mult punctele. Bine, Marius a avut mereu zâmbetul acela şiret, de genul "stai să vezi ce-ţi fac".

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Alexa a văzut negru încă din minutul 8: Budescu a bătut perfect o lovitură liberă din dreapta, Fabricio a avut o execuţie acrobatică, gol din săritură: 0-1!

Ilfovenii au repus de la mijloc, centrare lungă pe Serediuc, mingea a ajuns la Morais, care a pasat slab, cu capul, către Fabricio. Ca de obicei, pe faza defensivă, brazilianul a dormit şi uite aşa mingea a ajuns la destinatarul iniţial, Serediuc, care a egalat nesperat cu un lob peste Lung: 1-1!

Peste zece minute, Raul Costin a trimis o "rachetă" direct în transversală de era să-i mute poarta lui Lung vreo trei metri mai în spate, insuficient însă pentru a-şi pune echipa în avantaj.

La pauză, Șumi a mutat cu Daniel Florea în locul lui Lovin şi, trei minute mai târziu, atacantul a confirmat încă o dată că-i rezerva perfectă pentru o formație de top din România.

Genul care nu are pretenţii la titularizare, dar când e băgat, dă gol. Asta a făcut şi acum! Servit de omniprezentul Budescu, Daniel a driblat două jaloane ilfovene şi a şutat simplu pentru 1-2.

Coautor la celelalte două goluri primite, Dobrosavlevici nu a putut să facă un stop simplu la o pasă a unui coleg, luftând penibil. Mingea a ajuns la "killerul" Budescu (72), care a majorat scorul ca-n curtea şcolii: 1-3!

Astra a bifat astfel şase victorii consecutive în Liga 1, este în mare calificată în play-off, iar Şumudică se gândeşte la un nou titlu.

"Dacă iau din nou titlul, vă jur că nu mai antrenez un an de zile. Iau pauză!"
Marius Şumudică, antrenor Astra

"M-am revăzut cu oameni cu care am colaborat bine, dar îmi pare rău de ce se întâmplă cu cel care a făcut totul posibil aici, e vorba despre primarul Minea. Au intrat mascaţii peste el, o să ajungem să nu mai facem sport, să fim toţi burtoşi ca mine"
Marius Şumudică, antrenor Astra

"Astra ne-a bătut la maturitate şi la plusul de valoare, dar sunt mulţumit de prima repriză"
Dan Alexa, antrenor Chiajna

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.