Liga 1

Șumudică îi răspunde Anamariei Prodan: "Ai uitat când îmi dădeai mesaje că mă iubești?!"

+2 Foto
Mesajul găsit de Șumudică pe gemul mașinii sale după meciul contra Chiajnei // FOTO: TV Dolce Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 28 February 2017

Marius Șumudică i-a răspuns Anamariei Prodan, după ce aceasta a scris ieri pe un cont de socializare că mai mulți antrenori i se propun lui Gigi Becali pentru a conduce Steaua, lăsând să se înțeleagă că printre aceștia ar fi și tehnicianul Astrei.

Campion cu Astra, Șumudică spune că nu ar accepta vreodată oferta Stelei, deși recunoaște că vorbește zi de zi cu patronul roș-albaștrilor.

"Dacă m-a numit pe mine, atunci o să-i răspund distinsei doamne. E prea mare pentru mine Anamaria Prodan și e o doamnă. Eu cred că am vorbit cu Gigi aproape zilnic în ultimul timp. Telefoanele vin și dintr-o parte și din alta.

În același timp, e clar că eu nu voi activa la Steaua niciodată, fiindcă nu suntem compatibili. Dacă nu lucrez cu plăcere nu se poate. Eu îmi doresc din suflet ca Anamaria Prodan să fie o femeie liniștită, să-și managerieze cum trebuie jucătorii și în continuare să-și susțină soțul, care ar trebui să rămână antrenorul FCSB.

Anamaria să nu uite că după fiecare meci pe care-l câștig îmi trimite SMS-uri în care-mi spune că sunt cel mai bun antrenor și că mă iubește", a declarat Marius Șumudică la TV Sport ro. 

 "Sigur, faptul că există alți antrenori care i se autopropun noaptea în discuții "spontane" îl poate deturna de la direcția în care merge adevărul, dar dacă la nivel oficial se dorește îndepărtarea antrenorului cu cele mai bune rezultate din istoria recentă a Stelei, cu siguranță acest lucru îl putem rezolva cu prietenia și respectul reciproc cuvenit" Anamaria Prodan pe Facebook

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.