Liga 1

Rădoi, atac la conducerea Stelei: "Nu se dorește o împăcare cu CSA. Echipa e pe un drum greșit" + Anunț surprinzător despre echipa din Liga a 4-a

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 28 February 2017

Mirel Rădoi a vorbit despre problema dintre CSA și Steaua lui Gigi Becali și crede că echipa Armatei din Liga a 4-a sau a 5-a va avea peste 10.000 de spectatori la meciuri.

"Din punctul meu de vedere ce se întâmplă acum se poate numi doar circ. CSA își poate face alte două echipe, dar pentru mine Steaua din Liga 1 e cea care a fost și înainte. Sunt unele probleme care pe noi ne depășesc. Eu n-am văzut niciodată două echipe Steaua în Liga 1 să pot spune că una e FCSB și cealaltă Steaua.

De ce n-a venit nimeni să investească atunci când echipa avea probleme? Când au văzut că meciurile din Cupa UEFA pot aduce profit au ieșit cu tot felul de acte. Eu cred că vor fi suporteri la meciurile lor pentru că e și Peluza Sud care va fi alături de ei. Vor fi peste 10.000 de suporteri la meciurile lor", a declarat Rădoi la TV Dolce Sport.

"STEAUA E PE UN DRUM GREȘIT"

Fostul antrenor și jucător al Stelei susține că în perioada pe care a petrecut-o ca tehnician al roș-albaștrilor a propus conducerii să facă mai multe acțiuni de marketing, însă aceasta s-a opus.

"Când eram la Steaua am propus să facem diferite acțiuni prin școli pentru a promova echipa, pentru că mulți nu știu ce s-a întâmplat cu Steaua în 2006 (n.r. a ajuns în semifinalele Europa League). Sincer, eu cred că nici nu se dorește o împăcare cu CSA. Și nici la nivel de marketing nu cred că se gândesc foarte mult.

Pe ei îi interesează doar să prindă acel jackpot din Liga Campionilor sau din Europa League. Din punctul meu de vedere e un drum greșit. Nu se gândesc că din marketing pot face lejer alte câteva milioane de euro", a adăugat Rădoi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.