Liga 1

Hagi, mesaj pentru Becali în privința lui Florinel Coman » Totul despre bugetul Academiei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 28 February 2017

Gheorghe Hagi i-a transmis lui Gigi Becali că nu va discuta de un eventual transfer al lui Florinel Coman până în vară, după ce au apărut informații că patronul Stelei negociază transferul fotbalistului.

"Ne auzim în mai sau iunie, când vine perioada de transferuri. Trebuie să ne concentrăm pe meciurile noastre, jucătorii trebuie să fie conectați la ce avem noi de făcut. Florinel Coman este un băiat talentat, dar de aici încep greutățile pentru el", a spus Hagi la TV Dolce Sport.

Tehnicianul liderului la zi din Liga 1 a dezvăluit și care sunt sumele investite în activitatea Academiei, dar și unde se plasează plafonul salarial al Viitorului.

"La Academie avem un buget foarte mare, în ultimii 8-9 ani s-au investit vreo 8-9 milioane, plus investițiile în infrastructură, s-au investit foarte mulți bani, mult peste ce e în România.

Avem în echipa mare câțiva jucători care vor avea oferte din vară. Bugetul anual de salarii este de la locul 8 în jos, se încadrează în ultimele 6 echipe", a adăugat Hagi.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.