Liga 1

Reghecampf clarifică situația jucătorilor pe care Steaua a plătit un milion de euro: "Să vă dezvălui ceva despre Boldrin"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 28 februarie 2017

Laurențiu Reghecampf  a comentat situația lui Boldrin, dar și a lui De Amorim, doi jucători pe care Steaua a plătit un milion de euro, dar care dezamăgesc prin evoluțiile din ultima vreme. 

"Boldrin şi De Amorim sunt jucători importanţi, pentru care clubul nostru a plătit foarte mulţi bani. Fiecare jucător are o formă mai bună, are o perioada când nu este în forma cea mai bună, dar asta nu înseamnă nu sunt fotbalişti buni.

vrea terminaţi cu această tâmpenie îi presează Anamaria, Anamaria nu a ajuns preseze niciun jucător. Mai ales jucătorii echipei Steaua. Nu are nevoie Anamaria vină îi ameninţe pe Boldrin sau De Amorim. Nu există aşa ceva.

Mai ales Amorim, este un jucător foarte sensibil. Nu ştiu dacă ştiţi, a devenit tată acum câteva zile. Soţia lui a născut în Brazilia. Nu este uşor, este dificil pentru el stai departe de familie, nu fii aproape de soţia ta când primeşti un copil.

Cu Ricky am vorbit foarte mult, l-am întrebat de poziţia din teren, de ceea ce se întâmplă, de faptul nu are niciodată curaj ia 1 contra 1, facă lucruri pe care el le poate face pt are calitate tehnică foarte bună.

Este şi presiune foarte mare, ei trebuie se obişnuiască cu acest lucru. Asta este viaţa la Steaua, trebuie fii foarte puternic ca  poţi lucrezi cu toate aceste lucruri care vin dinafară", a declarat Laurenţiu Reghecampf în direct la Dolce Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.