Cupa Ligii

Situație disperată la Timișoara: "Aduce profesorul bani de bere și de pizza"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 28 februarie 2017

Adrian Neaga a explicat cum a fost posibil ca ACS Poli Timișoara să achite banii pentru închirierea stadionului cu doar câteva ore înainte de meciul din semifinalele Cupei Ligii cu ASA Târgu Mureș (3-1).

Managerul sportiv al timișorenilor susține că echipa are nevoie de banii pentru calificarea în finala Cupei Ligii pentru a încheia campionatul.

"Avem o datorie mai veche față de Consiliul Județean, de când chiria era foarte mare la stadion. În această iarnă s-a făcut un pact pentru a plăti o chirie mult mai mică. N-am avut niciun ban în conturi, noi avem și conturile blocate, nu am avut să plătim.

Am plătit până la urma pentru că ne-a ajutat un băiat din oraș.

Profesorul aduce bani pentru bere, pentru pizza, așa se trăiește la noi, la Timișoara. Noi am înțeles că nu s-au plătit niște bani nici de anul trecut de la Cupa Ligii, iar cu banii pe care i-am primi pentru finală ar trebui să terminăm campionatul.

Banii din televiziuni s-au dus, am avut datorii foarte mari, le-am plătit baieților banii până în luna decembrie. Chiria este 7200 de lei, sperăm să facem rost de chirie și de baremul pentru observatori, ne chinuim de la o zi la alta", a spus Neaga la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.